Bude příští rok za Williams závodit Senna?

Renault | foto: Renault Sport F1

Dle brazilských rádií má příští rok po boku Pastora Maldonada nastupovat Bruno Senna. Rubens Barrichello by se v tomto případě musel odebrat do důchodu, popř. si místo hledat jinde - stejně jako Adrian Sutil, který byl s jeho sedačkou spojován.

Rádio Band News FM  a Radio Bandeirantes dnes večer informovalo o tom, že Williams vstoupí do příští sezóny opět s Brazilcem po boku Venezuelana - ovšem nikoliv s Barrichellem, ale s Brunem Sennou, který v polovině letošní sezóny nahradil u Lotusu (bývalý Renault) Nicka Heidfelda. Tentokrát má vytlačit dalšího zkušeného jezdce.

Obě rádia se odvolávala na sportovního novináře Ricarda Boechata, který je v Brazílii poměrně ceněný. Sennovi mělo k místu pomoci spojení sponzorů - koncernu P & G (majitel Gillette), společnosti EBX, kterou vlastní velký fanoušek Bruna - miliardář Eike Batista, a telekomunikační Embratel.

O odchodu Barrichella se hovoří již delší dobu, jako o potenciální náhradě se však spekulovalo o Adrianovi Sutilovi, který musel Force Indii opustit kvůli angažování Nica Hülkenberga.

Synovec slavného Ayrtona Senny navštívil tento týden také továrnu McLarenu ve Wokingu. Jmenování na pozici závodního pilota však tiskoví mluvčí Bruna ani Williamsu nepotvrdili.


Bruno Senna na domácím okruhu Interlagos (foto: Lotus Renault GP)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 12 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy