Ecclestone: Hamiltonův management? Katastrofa

McLaren | foto: McLaren

Rozhodnutí rozejít se s otcem a přidat se ke společnosti XIX Entertainmennt, která se stará o kariéru Lewise Hamiltona, má podle Bernieho Ecclestona pro britského pilota katastrofální následky.

"Pro Hamiltona byl letošní rok náročný. Myslím, že se potýkal s určitými osobními problémy, které na něj měly velký dopad. V takových chvílích hodně záleží na tom, jaké máte kolem sebe lidi a kdo vás může ovlivnit," popisuje Ecclestone pro britský The Guardian.

"Myslím, že se dostal mezi mnoho lidí, kteří pro něj nebyli dobří. Když se o něj staral otec, byl více... samozřejmě to nevyhovovalo Lewisovi, kvůli čemuž se rozešli. Podle mě neoceňoval, jak velkou pomocí pro něj otec byl," pokračuje.

Podle Bernieho je nyní Hamilton díky svému novému managementu - společnosti XIX Entertainment - více ovlivňován dalšími celebritami, což mu neprospívá.


Lewis Hamilton v Abú Zabí (foto: Vodafone McLaren Mercedes)

"Myslím, že to byla katastrofa. Setkává se s lidmi, s nimiž by se nepotkal a kteří na něj zřejmě mají špatný vliv. Je asi v takovém věku a má peníze, takže když je ovlivňován, dělá věci, které by normálně nedělal," soudí Ecclestone.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 8 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy