Hamilton: Button byl během sezony 2011 lepší

Hamilton, Lewis | foto: McLaren

Lewis Hamilton věří, že jeho týmový kolega, Jenson Button, odvedl během letošní sezony MS lepší práci než on.

Hamilton zažil sezonu plnou vrcholů, ale také pádů. Vyhrál sice dva závody, ale také byl zapleten do několika incidentů, které ho vyřadily z boje o titul. Button ve své druhé sezoně u McLarenu také zatím vyhrál dva závody, ale v průběžném pořadí má náskok na Lewise Hamiltona už 17 bodů. Je také jediným jezdcem, který má ještě alespoň matematickou šanci na poražení Seba Vettela a zisk titulu. 

Hamilton označuje práci, kterou Jenson odvedl, za "neuvěřitelnou" a připouští, že Jenson odvedl lepší práci jak on. "Mým hlavním úkolem je, abych se podíval zpět a našel příčinu, proč zajíždím takové výsledky, jako jsem zajel v minulých čtyřech závodech," říká Lewis.

"Jenson odvedl neuvěřitelnou práci...Cítím, že odvádí lepší práci celou sezonu, opravdu. Takže i kdybych v následujících pěti závodech odvedl lepší práci já, tak to pro mě moc znamenat nebude. Myslím to tak, že zažívám těžký celý rok."

Jezdec McLarenu také řekl, že už se přenesl přes kolize na trati i mimo trať s Felipem Massou o uplynulém víkendu v Singapuru: "Jediné co jsem mohl udělat, je, to ignorovat a přenést se přes to."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 10 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy