Renault díky Sennovi získává další čtyři významné sponzory

Renault | foto: Renault Sport F1

Renault dnes oznámil jména svých nových čtyř sponzorů, kteří budou tým podporovat minimálně do konce letošní sezóny. Jejich příchod je spojován s novým pilotem - Brunem Sennou, jenž v Belgii vystřídal v závodním kokpitu Nicka Heidfelda.

Jedná se o telekomunikační gigant Embratel, holící Gillette, ropná OGX a farmaceutická Auden McKenzie. Všechny čtyři společnosti sídlí či působí v Brazílii.

Šéf týmu Eric Boullier ohlašuje: ""Je nám potěšením do našeho komerčního portfolia přivítat ne méně než čtyři nové partnery, což je dokladem velmi vzrušující sezóny Formule 1. Lotus Renault GP sdílí společné hodnoty se všemi značkami v tom, že chceme dosáhnout té nejvyšší úrovně v prvotřídní profesionální praxi. Těšíme se v následujících měsících na prosperující vztahy se všemi čtyřmi partnery."


Logo OGX před kokpitem

Loga osobního sponzora Bruna Senny - Embratelu - se budou objevovat na zadní části bočnic a kombinéze pilota. Gillete, s nímž Renault uzavřel smlouvu ještě před Velkou cenou Belgie, bude vidět na klapkách předního křídla. OGX získá prominentní místo na kapotáži před kokpitem a rovněž na Sennově přilbě a kombinéze. Umístění loga skupiny Auden McKenzie zatím nebylo oznámeno.


Embratel nově na bočnici
(fotky: Lotus Renault GP)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 10 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy