McLaren očekává zajímavý závod

Räikkönen, Kimi | foto: McLaren

Kimi Raikkonen odstartuje z páté pozice, David Coulthard se kvalifikoval devátý.

Oba piloti McLarenu zaznamenali oproti Melbourne zlepšení. Kimi je se svým časem 1:34.164 spokojen: "Moje kvalifikace byla celkově dobrá. Během celého víkendu jsme zlepšovali auto, které by mohlo být silné hlavně v poslední části okruhu. I s pneumatikami Michelin jsem spokojen. Měli bychom být zítra rychlí. Závod bude horký a myslímj, že pneumatiky budou rozhodujícím faktorem pro výsledek závodu."

David Coulthard věřil v trochu lepší výsledek: "Ačkoliv moje kvalifikační umístění je oproti Melbourne jen malým zlepšením, zdá se, že tady budeme mnohem konkurenceschopnější. Je to povzbudivé. Jsem optimistou. Samozřejmě během prvních kol budu mezi pomalejšími vozy, ale měli bychom hned od startu postupovat dopředu."

Spokojený je i šéf týmu Ron Dennis: "Celkově je naše rychlost lepší než v Melbourne, ale hlavně v závodě. Mělo by to být zajímavé závodit s tím, že klíčovým faktorem bude vliv teploty na pneumatiky. Na našich autech pracují pneumatiky Michelin velmi dobře a jsou konzistentní, což nám během závodu určitě pomůže."

Foto: West McLaren Mercedes

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy