Massa doufá, že v Německu konečně vystoupí na podium

Ferrari | foto: Scuderia Ferrari

Felipe Massa doufá, že Ferrari bude v Německu předvádět stejnou rychlost, jako v Silverstone, a že se mu podaří v letošní sezóně konečně vystoupat na podium.

"Do Silverstone jsme přivezli hodně nových dílů a byla to první trať, kde se nám podařilo dobře využívat i tvrdé pneumatiky," říká Massa. "Odvedli jsme tam dobrou práci, byli konkurenceschopní za všech podmínek. Zde máme další drobné vylepšení a doufám, že o víkendu budeme znovu na úrovni těch nejrychlejších."

Brazilec také vychází z toho, že se Ferrari v předchozích závodech v Německu vždy dařilo: na podiu skončil jak v Nürburgringu v roce 2009, tak i loni v Hockenheimu.

"Před dvěma lety, kdy jsme byli v Nürburgringu naposledy, jsem skončil třetí. Ve skutečnosti jsem s Ferrari stanul v Německu na podiu mnohokrát a tuto trať mám rád. I když máme za cíl vyhrát, další podium by bylo v neděli dobrým výsledkem."


"Doufám, že takto budeme pokračovat a ve Velké ceně Německa získám další podium pro Ferrari. Je to okruh, který mám rád, a doufám, že zde uvidíme velmi dobrou a napínavou bitvu, podobně jako v Silverstone," dodává Massa.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 6 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy