Perez: Nürburgring by měl sedět našemu autu

Sauber | foto: Sauber Motorsport AG

Jezdec týmu Sauber, Sergio Perez, věří, že by legendární německý okruh Nürburgring mohl sedět jejich vozu. Mexičan je tak optimistický ohledně možného zisku bodů.

Loňský závodník GP2 na minulém závodu v Silverstone získal svoje prozatimní maximum v F1, tedy sedmé místo, když dojel za jezdcem na Mercedesu, Nickem Rosbergem. "Poté, co jsme byli na Silverstone, tak Nürburgring je další historickou tratí. Stejně jako v Británii leží v zemi, ve které jsem žil. Už se moc těším zpět do Německa na dobrý závod," říká Sergio.

"Poté, co jsem letos zmeškal dva závody, je teď pro mě velice důležité se zlepšovat po zbytek sezony a zvláště před letní přestávkou. Aktuálně máme velmi intenzivní část sezony, když jedeme tři závody v jednom měsíci. Jednou jsem také v silničním autě jel na Nordschleife. Samozřejmě je to neuvěřitelná trať."

"Na moderním okruhu, který je jedním z mých nejoblíbenějších, je v posledním sektoru šikana, kterou si opravdu užívám. Také si myslím, že by tento okruh mohl docela sedět našemu autu, takže bychom zde mohli mít dobrý závod."


Týmový kolega Mexičana, Kamui Kobayashi, je také přesvědčen, že by tým mohl získat dobrý výsledek. "Bude to opět velmi rychlá trať jako Silverstone, takže by to mohlo pro nás být dobré. Víme, že v rychlých zatáčkách na tom jsme velmi dobře, takže snad budeme moci opět ukázat silný výkon. Už se na to hodně těším. Mám také rád střídání tratí v Německu, protože je pěkné mít dvě varianty."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy