Massu povzbudila vyšší rychlost v kvalifikacích

Ferrari | foto: Scuderia Ferrari

Felipe Massa chválí svůj tým za vylepšení, která na svém voze v poslední době udělal. Jako hlavní výsledek těchto vylepšení vnímá Brazilec vylepšenou rychlost v kvalifikacích.

Massa a Alonso získali minulý víkend v Silverstone kompletní druhou řadu na startovním roštu, která vedla až k vítězství Fernanda Alonsa v závodu. Pro Ferrari i Alonsa je to první vítězství od Korei 2010.

"V posledních závodech byla naše rychlost v závodech lepší než ta v kvalifikacích. V Silverstone to ale bylo jinak, tam jsme byli rychlí v obou částech víkendu," řekl Massa na oficiálním chatu s fanoušky jen pár dní poté, co se společně s týmovým kolegou Alonsem zasadili o zisk největšího bodového přídělu v dosavadním průběhu sezony pro italskou stáj.

"V Q1 jsem obsadil třetí místo na tvrdých gumách, to ukázalo, že je vůz velmi konkurenceschopný. Věřím, že tato vylepšení nás staví do dobré pozice před druhou půli sezony." Massa je momentálně šestý v hodnocení jezdců, na lídra šampionátu Vettela z Red Bullu ztrácí propasných 152 bodů a na kolegu Alonsa to je bodů 60.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 3 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy