Montezemolo: Dobrá práce, ale zůstáváme při zemi

Ferrari | foto: Scuderia Ferrari

Ferrari se po 11 závodech a 259 dnech dočkalo znovu vítězství ve velké ceně Formule 1. Jak to hodnotí jeho prezident Luca di Montezemolo?

Montezemolo promluvil ke všem zaměstnancům, které včera odpoledne svolal k oslavě na testovací trať do Fiorana: "Podařilo se nám vyhrát, je vaší zásluhou a chtěl bych vám za to všem poděkovat."

"Ve Stefanu Domenicalim máte šéfa, který se prokázal být lídrem a gratulace, které jsem mu vyjádřil hned v neděli po závodě, patří i vám všem. Nyní se však musíme držet při zemi, na což jsme zvyklí vzhledem k tomu, že víme, co vítězství znamenají.

Musíme udělat další pokrok, protože letos chceme znovu vyhrát, a abychom uspěli, musíte se všichni snažit každý den odvádět co nejlepší práci, snažit se dosahovat osobních pole-position."


"Vítězství v Anglii, v domácím závodě drtivé většiny našich soupeřů, je něco speciálního, navíc k tomu došlo v den tak významného výročí. Myslím, že i Pat Fry, pro kterého se jedná o první vítězství od té doby, co přijal roli ředitele vývoje vozu, dokázal rozlišit mezi vítězstvím s jiným týmem a vítězstvím s Ferrari," povzbuzoval a chválil Montezemolo své lidi.

"Úsilí, trénink a pozornost vůči detailům: díky tomu jste se dokázali v tomto úkolu zlepšit. V Silverstone jste byli perfektní, udržte tento pokrok," vyzval na závěr prezident Ferrari.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy