Verstappen: Je po boji o titul

Verstappen, Jos | foto: Minardi F1 Team

Jos Verstappen, který dříve závodil v F1 a dokázal získat i podiové umístění, řekl, že si nemyslí, že zákaz foukaných difuzorů zabrání Vettelovi v zisku druhého titulu mistra světa. Podle Holanďana je teď nejzajímavější boj o druhé místo mezi jezdci.

"Očekávám, že v neděli bude Red Bull opět na čele, nebo spíše Sebastien Vettel," řekl bývalý závodník pro nizozemský De Telegraaf. Nejlepším umístěním Verstappena v Silverstone bylo 10 místo. To získal v letech 1996 (Footwork) a 2001 (Arrows). 

"Od zisku svého titulu zvýšil svůj vliv. To muselo být těžké pro Marka Webbera. Možná, že problém je v něm. V prvních několika závodech byl poražen Sebem Vettelem a od té doby se možná až moc tvrdě snaží. Ale tím si to pro sebe děláte jen těžší."


Jos the Boss (jak se mu přezdívalo) v jeho Minardi v Monze roku 2003

"Abych byl upřímný, tak musím říci, že si nemyslím, že by ještě stále běžel boj o letošního mistra světa. Po osmi závodech a šesti vítězstvích pro Vettela (plus dvou druhých místech), je eminentní jeho nadvláda. Musíme tedy doufat, že uvidíme hodně soubojů v boji o druhé místo."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy