Karthikeyan oplácí Massovi: "Když je vaše místo v ohrožení, začínáte s výmluvami"

Ferrari | foto: Scuderia Ferrari

Narain Karthikeyan se jen tak nedá. Poté, co jej Felipe Massa obvinil z toho, že ho připravil v Kanadě o pódium, mu kritiku vrací.

Ke konci závodu vyjel Massa za vozem HRT a kvůli předjetí musel vyjet mimo suchou závodní stopu. Při manévru však dostal smyk, při kterém si zničil přední část svého vozu a musel k mechanikům znovu, čímž přišel o naději na výborný výsledek.

"Mé šance na pódium a také na boj o vítězství se vypařily při předjíždění Karthikeyana. Jel velmi pomalu v suché stopě, ale když jsem ho na mokru předjížděl, tak zrychlil, a já jsem ztratil kontrolu nad vozem a skončil ve zdi. Jsem velmi naštvaný, nepopírám to," řekl Massa.


Massa po svém marném pokusu o předjetí Karthikeyana v závěru Velké ceny Kanady
(foto: Scuderia Ferrari)

Massa po chybě v Monaku i v Kanadě hledá chyby všude možně, jen ne u sebe. Mnozí se domnívají, že příští rok za Ferrari již jezdit nebude, ač to jeho šéfové zatím vyvracejí. Dle Karthikeyana jsou však Massova slova příznakem toho, že jeho místo je opravdu v ohrožení.

"Vůbec jsem nezpomaloval. Dohonil mě velmi rychle. Pak změnil svou závodní stopu, vyjel na mokrou část a dostal smyk. Obviňování začíná, když je vaše místo v ohrožení," reaguje Ind na výroky Massy ve svém sloupku pro ESPN.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 18 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy