Virgin oznámil partnerství s Ring Automotive a musicMagpie

virgin | foto: Manor Racing

Marussia Virgin Racing oznámila započetí spolupráce s Ring Automotive. Společnost vlastněná Georgem Skalskim se zabývá výrobou autodoplňků.

Loga společnosti budeme moci vidět na vozech Tima Glocka a Jérôme d’Ambrosia počínaj VC Monaka. "Jsem rád, že mohu uvítat společnost Ring Automotive jako našeho sponzora, zvláště na tak vzrušujícím závodě, jakým Monte Carlo je," řekl v oficiálním prohlášení Andy Webb z týmu Marussia Virgin Racing.

"Je to dalším příkladem toho, jak Marussia Virgin může upravit její komerční přístup, aby nejlépe odpovídal požadavkům individuálních partnerů. Je to známka naší otevřenosti. Již se těšíme na skvělý víkend a také na to, že pomůžeme společnosti Ring Automotive k dosažení jejich marketingových cílů v souvislosti s vytěžením maxima ze spolupráce s našim týmem."


Timo Glock ukázal novou helmu, na které se již vyjímá logo jednoho z nových sponzorů - musicMagpie
(© Marussia Virgin Racing)

Virgin také oznámil partnerství se společností musicMagpie, která vlastní internetové obchody s CD, DVD a počítačovými hrami. Svým zákazníkům na nich nabízí rychlý a jednoduchý způsob, jak si  vydělat na svých zábavních produktech, které již nepotřebují.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy