Ralf Schumacher jedná s Toyotou

Zahraniční média přinášejí zprávy o tajných jednáních jeho manažera s vedením japonské stáje.

Podle časopisu Revved Up již k dohodě mělo dojít a Ralf je blízko podpisu smlouvy na dva roky a platem 12 milionů liber. Autor tvrdí, že měl Ralf spolu s manažerem Willi Weberem několik tajných jednání a podpis smlouvy je jen otázkou času.

Minulý týden se objevily zprávy, dle kterých jednal Weber s Renaultem, ale to francouzský tým prostřednictvím Flavia Briatoreho popřel.

Časopis The People se s Revved Up shoduje a cituje nejmenovaný zdroj ze Schumacherovy blízkosti: „Ralf se sešel s vedením stáje a je připraven k podpisu smlouvy.“ Autor uvádí, že by měl mladší bratr šestinásobného šampiona pobírat roční gáži ve výši 22 milionů dolarů.

Zdá se, že jeden z dvojice Panis a da Matta budou muset z týmu po sezoně ven a dost možná, že oba. Místo v ambiciózním týmu je jistě lákavé a kromě Ralfa je často zmiňováno jméno i Davida Coultharda a Jacquese Villeneuva.

Je skutečně Ralf Schumacher blízko kontraktu s Toyotou a nebo je to jen další psychologický tah Williho Webera, aby dostal jeho svěřenec smlouvu s Williamsem?


Foto: Archiv

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy