Ecclestone se nevzdává naděje na pozdější návrat do Bahrajnu

gp bahrajnu | foto: Williams F1 Team

Velká cena Bahrajnu, která měla být úvodním závodem této sezóny, byla kvůli nepokojům v zemi nečekaně zrušena. Přestože si Bernie Ecclestone uvědomuje problémy týmů spjaté s pozdním náhradním termínem, jeho naděje na slušný zisk umírá poslední.

„Oni jsou spokojení,“ řekl Ecclestone pro Autosport. „Jediným opravdovým problémem je datum závodu... Problém je to pro týmy a pro lidi, kteří pro ně pracují. Budou si muset se svými zaměstnanci promluvit, aby zjistili, jaký je jejich pohled na věc.“

V otázce bezpečnosti návratu do Bahrajnu byl Ecclestone ale mnohem zdrženlivější: „Nevím, nemám ponětí. V pátek to může být bezpečné a v neděli... prostě nemám ponětí.“

Dále také potvrdil, že 3. červena je opravdu posledním termínem pro rozhodnutí o budoucnosti Velké ceny Bahrajnu. „Musíme učinit rozhodnutí, protože týmy chtějí vědět, co se děje,“ dodal Ecclestone.

Na závěr uvedl také možnost přesunu GP Indie na prosinec, právě kvůli nalezený vhodného data pro závod v Bahrajnu. A jaký je pohled šéfů týmů? O tom, co jsi o dané situaci myslí šéf Mercedesu Ross Brawn, jsme vás informovali zde.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 2 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy