Hamiltonovi se po vyzkoušení pneumatik ulevilo, Button je zklamán z nedostatku novinek

McLaren | foto: McLaren

Pokud by někde měl mít problémy s pneumatikami - pak právě v Turecku, obával se před víkendem Lewis Hamilton. Ale po druhém tréninku, který se odjel na rozdíl od toho ranního za suchých podmínek, je britský pilot v klidu.

"Jsem docela překvapený, že se chovaly velmi podobně jako během minulého závodu. Myslel jsem si, že to bude mnohem horší, ale dlouhé jízdy dnes patřili k těm nejlepším, jaké jsem během tréninků absolvoval, bylo to opravdu dobré," říká třetí nejrychlejší muž odpoledního části.

Co se týče strategií, nebude se to podle něj od Číny moc lišit: "Určitě očekávám něco podobného jako v Šanghaji. Dvě či tři zastávky, více ne."

S vozem MP4-26 byl dnes spokojený také vítěz druhého tréninku Jenson Button: "Byli jsme celkem spokojeni s vyvážením, ale musíme se zlepšit v oblasti práce s pneumatikami v závodních podmínkách. Na jedno kolo vůz funguje dobře, ale znovu - ještě nejsme úplně tam, kde bychom měli být. Není to však špatné."


Vzájemný souboj pilotů McLarenu v Číně

Protože McLaren nebyl schopen nasadit novinky, na které se v Turecku původně těšil, dělají mu starosti soupeři, jenž přivezli spoustu nových dílů, a zítra by tak mohli být velmi konkurenceschopní.

"Nemáme všechna vylepšení, v která jsme doufali. Je to trochu zklamání, něco málo však máme. Je to příjemné pokračovat v pokrocích. Dělá mi jen starosti několik týmů kolem - myslím, že mají velké novinky a že jsme zatím jejich skutečnou rychlost neviděli," dodává Button.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 4 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy