Webber otevřený vůči přestupu do jiného týmu

Red Bull | foto: Red Bull Racing

Mark Webber naznačil, že se nebrání pomýšlení na přestup do jiného týmu, pokud mu Red Bull neprodlouží smlouvu, která vyprší po letošní sezóně.

Někteří lidé v paddocku po komentářích Christiana Hornera z úvodu sezóny očekávali, že Australan ukončí kariéru, pokud se na konci roku nedohodne s rakouským týmem. Zdá se však, že Webber zatím není definitivně rozhodnut k odchodu do důchodu.

"Po skončení tohoto šampionátu vyprší také můj kontrakt s Red Bullem. Nemyslím si však, že by záleželo na výsledcích. Sám za sebe chci vyhrát. Uvidíme - jestli mě tým už nebude chtít, budu si muset položit otázku - pověsit helmu na hřebík nebo přestoupit do jiného týmu?" cituje Webbera La Stampa.

Minulý rok bitvu o titul se svým týmovým kolegou těsně prohrál, letos by ale rád skončil před Sebastianem Vettelem, kterého označil za "porazitelného."

"Jsem odhodlaný jej porazit. Minulý rok jsem bojoval o titul a chci to zopakovat. Sebastian je velmi rychlý a nyní už má také dost zkušeností, není však neporazitelný. Nechtěl bych hovořit o jeho slabinách, máme je však všichni," dodává Webber.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 7 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy