Murray Walker vidí Di Restu v Mercedesu

Walker, Murray | foto: Honda Racing F1

Bývalý komentátor a hlasatel F1 a stále velmi uznávaná osoba z paddocku F1, Murray Walker, je velmi zaujatý výkony, které podal v prvních třech závodech nováček u Force India, Paul di Resta. Teď si dokonce myslí, že by mohl být Skot jezdcem Mercedesu.

25letý Skot, který pochází z Uphallu, se stal plnohodnotným jezdcem Force India před touto sezonou. Už vloni pro ně testoval, ale to byl jeho hlavním cílem zisk titulu v DTM pro Mercedes. To se mu mimo jiné podařilo. 

"Mezi nováčky je určitě nejlepší Paul di Resta. S vozem Force India jezdí opravdu skvěle. V prvních dvou závodech získal bodovaná umístění. V Číně skončil těsně 11. Ve všech závodech se navíc musel popasovat se svým velmi rychlým kolegou, Adrianem Sutilem. Zatím se mu ho daří porážet," řekl Murray pro BBC Sport.

"Podle mého názoru je mužem budoucnosti a některý z velkých týmů s ním brzy podepíše dlohodobou smlouvu - možná Mercedes," uzavřel Walker. Názor Walkera ještě uvrďuje to, že Paul má velkou podporu od Norberta Hauga, viceprezidenta Mercedesu pro motorsport.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 2 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy