Coulthard vyzdvihuje Hamiltonovo čínské vítězství, očekává napínavou sezónu

Red Bull | foto: Red Bull Racing

David Coulthard vyzdvihuje vítězství Lewise Hamiltona ve Velké ceně Číny a předpovídá i pro letošní rok těsný souboj o titul.

Coulthard, který se v sobotu zúčastnil roadshow Red Bullu v Singapuru, kde se představil fanouškům v monopostu Formule 1, si nemyslí, že by letošní sezóna byla čistou záležitostí jednoho jezdce, a vysvětluje, proč řadí poslední vítězství Lewise Hamiltona tak vysoko.

"Myslím, že Hamiltonovo vítězství v Šanghaji bylo jedním z nejlepších, které jsme za nějakou dobu viděli, protože musel předjet svého týmového kolegu, přičemž byli velmi blízko kontaktu.

"Víte, když se na to díváme, tak na tom nic moc není, ale takové věci vyžadují skutečné odhodlání a umění. Čeká nás těsná sezóna, což je skvělé pro sport."


V letošní sezóně ještě mohou podle skotského pilota nastat zvraty: "Nemůžete nikoho podceňovat, ani Ferrari, kteří zažívají obtížný start do sezóny. Myslím, že pro dobro sportu potřebujeme, aby vyhrávali různí lidé. Je to stejné jako ve fotbale - když vyhrává stále stejný tým, pak je to nuda."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 3 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy