Mercedes má před Sepangem bojovnou náladu

Mercedes | foto: Daimler AG

Velká cena Austrálie se Mercedesu nepovedla, ani jeden vůz neviděl cíl. Proto všichni členové týmu nedočkavě očekávají další závod, kde chtějí svou reputaci vylepšit.

Michael Schumacher říká, že podle Velké ceny Austrálie nelze Mercedes hodnotit. Na to je prý ještě brzy. I když tým přijel s velkými ambicemi, ani jeden z pilotů neviděl šachovnicovou vlajku. A jelikož byl první závod sezony zklamáním, těší se celý tým do Malajsie, kde by rádi získali nějaký úspěch. Celý tým má podle Schumachera bojovnou náladu. 

"V prvním závodě jsme bezpochyby zklamali," řekl sedminásobný mistr světa. "Ale ještě je brzy na to, aby nás někdo odepisoval. Zlepšení je pro nás nyní úkol číslo 1. Všichni jsme natěšení na další závodní víkend, chceme, abychom na tom víkendu mohli dále stavět."

Podobně smýšlí i Schumacherův týmový kolega, Nico Rosberg. "První závod byl pro nás těžký, tým ale tvrdě pracoval a v Malajsii chceme zlepšení. Melbourne je velice jedinečný okruh. Lépe vůz pochopíme asi až po několika dalších závodech. V Sepangu ale můžeme překvapit, během posledních testů v Barceloně bylo auto velice rychlé. Jen musíme zapracovat na tom, abychom ten potenciál využilli."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 5 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy