Tým Lotus odmítá kritiku: Hunt se z nás jen snaž dostat více peněz

Lotus | foto: Caterham F1 Team

Tým Lotus odmítá tvrzení Davida Hunta, že nedodrželi finanční část vzájemné smlouvy uzavřené v lednu.

Zatímco dnes začíná u Nejvyššího soudu v Londýně projednávání kauzy mezi Group Lotus a 1Malaysia Racing ohledně využívání názvu Lotus ve Formuli 1, David Hunt dnes veřejně obvinil Tonyho Fernandese z toho, že nedodržuje část dohody, kterou spolu uzavřeli (více v tomto článku).

Team Lotus ale dnes odpovídá, že to je právě Hunt, kdo odmítl přijmout původní smlouvu, na které se mezi sebou tyto dvě strany dohodly, a že se snaží získat více peněz.

"Team Lotus má s Davidem Huntem dohodu, která byla podepsána oběma stranami. David Hunt se snažil znovu vyjednávat o podmínkách této smlouvy, na což Team Lotus není připraven," uvádí mluvčí Lotusu.

Těžko nyní říct, kdo je v právu. Ať už je to ale Fernandes či Hunt, jisté je, že v tak důležitý den, kdy začne soud projednávat spor s jejich úhlavním nepřítelem - Group Lotus, si místo držení za jeden provaz vzájemnými políčky a narůstájícím nepřátelstvím dávají gól do vlastní branky.

Zkoumání tohoto soudu může dle právníků trvat soudu kolem 10 dnů, mezitím se obě strany mohou samozřejmě spolu dohodnout. Hunt se ale nechal slyšet, že týmu Lotus dnes u soudu nepomůže. Dany Bahar si mne ruce. O mnoho přitom mohou přijít "obě tři" strany.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 3 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy