Webber se v sobotu proháněl s Red Bullem po Melbourne (+ video)

Red Bull | foto: Red Bull Racing

Formule 1 rozezvučí své motory až příští týden, Mark Webber ale dopřál rajskou symfonii osmiválce Renault za zády svého Red Bullu již dnes, když se prhnal středem města přes známý Boltův most.

Po projížďce s monopostem F1 si pak s fanoušky povykládal. "Je to příjemné být znovu v Austrálii a v Melbourne za slunečného počasí," uvádí po akci spokojený Webber.

"Město vynaložilo velké úsilí, aby uspořádalo dnešní akci, rád bych mu i Red Bullu poděkoval. Je to dobré, když můžu poděkovat všem místním lidem za podporu, které se mi od nich v několika sezónách dostávalo.

Velká cena v Melbourne je zvláštní událostí, na kterou bychom vždy měli být velmi hrdi. Jakožto Australan jsem samozřejmě mírně zaujatý, vím však, že ji spousta pilotů a fanoušků také miluje. Byl to skvělý způsob, jak zahájit závodní týden, snad zde v neděli skončíme s dobrým výsledkem," říká austrálský pilot Red Bullu.

Při přejezdu mostu ale musel Webber dodržovat maximální povolenou rychlost: "Nebylo to zas tak špatné, kluci pro mě připravili dobrý systém, takže jsem ho mohl snadno dodržet."


Fotogalerii naleznete pod článkem nebo zde.

© Foto: Getty Images, Mark Watson/Red Bull

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 2 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy