Alonso: Mé myšlenky směřují k obětem zemětřesení

Ferrari | foto: Scuderia Ferrari

Fernando Alonso byl hluboce zasažen záběry z postižených oblastí severní části Japonska a prostřednictvím oficiálních stránek týmu Scuderia Ferrari vyjádřil svou solidaritu všem, kteří byli zasaženi touto přírodní katastrofou.

„Proti tragédii, která zasáhla Japonsko, je Formule 1 a všechny problémy spojené s pneumatikami, křídly a motory až ve druhém sledu priorit: dnes všechny mé myšlenky směřují k obětem a jejich rodinám.“ Fernando Alonso byl hluboce zasažen záběry z postižených oblastí severní části Japonska a prostřednictvím oficiálních stránek týmu Scuderia Ferrari vyjádřil svou solidaritu všem, kteří byli zasaženi touto přírodní katastrofou.

Během včerejšího setkáni vedení týmu, došlo i na zhodnocení situace po posledních testech. Avšak na realistické prognózy o konkurenceschopnosti nového vozu si budeme muset počkat minimálně do soboty 26. března, kdy se uskuteční kvalifikace na Velkou cenu Austrálie. Testy prokázaly skutečnost, že monopost Ferrari 150° Italia je velice spolehlivý, tým v posledních třech dnech testů odjel 1714 km.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 3 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy