Klien: Willis a White umí postavit rychlá auta, chci jezdit u HRT

gp brazílie | foto: HRT F1 Team

Christian Klien stále věří, že se může letos postavit na start Grand Prix. Jediným volným místem, které na startovním roštu ještě zbývá, je místo u HRT.

Zatím jediným potvrzeným pilotem španělské stáje pro letošní rok je Narain Karthikeyan. Mezi hlavní adepty na zisk postu druhého  pilota HRT se přitom řadí bývalý jezdec Force India, Vitantonio Liuzzi, a nebo Švýcar Giorgio Mondini, který už měl možnost si letos loňský vůz stále ještě mladého týmu vyzkoušet během zimních testů v Barceloně. 

Nicméně Christian Klien, který vloni sporadicky nahrazoval Karuna Chandhoka, stále věří v možný post závodního pilota. "Můj manažer, Roman Rummenigge, je v neustálém kontaktu s manažery týmu. Není zapotřebí říkat, že bych místo u HRT moc rád získal," uvádí Rakušan na svých stránkách. 

"Stále věřím, že se tým ve srovnání s loňskem zlepší a překvapí hodně lidí. Nezapomínejte, že mají Geoffa Willise Paula Whitea [hlavní designer vozu]. Tito pánové moc dobře vědí, jak postavit konkurenceschopný vůz. Chtěl bych se podílet na dalším vývoji týmu. Věřím, že tak efektivně, jak pracuje HRT, nepracuje žádný jiný tým na startovní roštu."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 10 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy