Pérez předvede Sauber C29 v Mexiku

Sauber | foto: Sauber Motorsport AG

Jedinečný zvuk, dechberoucí rychlost a vůně spálených pneumatik dokáží popsat formuli jedna lépe než tisíce slov. Své o tom ví i Sergio Pérez, a je proto šťastný, že může nový monopost Sauberu předvést krajanům v Mexiku.

Rodné město Sergia Péreze, Guadalajara, bude o víkendu dějištěm vzrušující podívané. Mexický pilot bude v ulicích města prohánět monopost týmu Sauber. C29 se projede po 1,5 kilometru dlouhém městském okruhu v samotném srdci města, okolo radnice a katedrály.

„Mexiko se neuvěřitelně těší na nadcházející sezónu a je úžasné, že můžeme lidem nabídnout akci ,jako je tahle, těsně před začátkem,“ řekl jedenadvacetiletý nový kolega Kamuje Kobajašiho, který svůj první závod ve formuli jedna pojede 27. března v Melbourne.


Pérez doma předvede, jak zní formule jedna

„Všechno to před nimi ožije, až uvidí, ucítí a uslyší formuli jedna. Pro mě je to způsob, jak alespoň trochu vyjádřit díky těmhle lidem za jejich podporu,“ dodal Pérez.

Sauber C29 se mexickým městem proletí v sobotu, akce začne v deset dopoledne a skončí ve tři. Kromě formule jedna pilotované Pérezem bude pro návštěvníky připravená autogramiáda, prezentace maskota letošních Panamerických her a přehlídka veteránů. Pérezův bratr Antonio plánuje vyrazit do ulic se svým speciálem pro NASCAR.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy