Horner: Weber může u Red Bullu zůstat i další roky

Webber, Mark | foto: Red Bull Racing

Christian Horner odmítá spekulace, podle kterých by měl Mark Webber na konci této sezony opustit tým Red Bull. I když je pravdou, že na konci sezony Markovi smlouva u Red Bull Racingu končí, Christian si ale myslí, že může být ke spokojenosti obou stran prodloužena.

Mark Webber se v sezoně 2011 stane nejdéle sloužicím jezdcem u Red Bullu, když bude u rudých býků jezdit už pátou sezonu. Překoná tak rekord Davida Coultharda, který byl u této stáje čtyři roky.

"Pro Marka tohle nebude poslední rok. Myslím, že jak my tak i on chceme kontrakt prodloužit. Pro nás je duležité vidět, že i v této fázi kariéry má Mark stále tu správnou rychlost, motivaci, hlad po vítězství a je oddán týmu," říká Horner.

"Musíme si počkat až jak se tato sezona vyvine. Uvidíme, až se bude blížit konec léta, tak si s Markem sedneme a probereme jeho budoucnost v našem týmu." Na otázku, zda je možné, aby Mark u Red Bullu zůstal i v roce 2012, Horner odpověděl: "Pokud si udrží stejnou rychlost jako v sezoně 2010, tak proč ne?"

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 9 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy