Trulli je s novým Lotusem spokojený

Lotus | foto: Caterham F1 Team

Dnes skončily první testy nové sezony ve španělské Valencii a pilot Teamu Lotus, Jarno Trulli, je s novým vozem s označením T128 spokojen.

Jarno Trulli kvůli problémům s posilovačem řízení nezajel v dnešním testu žádný čas, i tak je ale s novým Lotusem spokojen.

"Upřímně řečeno, nemohu říct, jak na tom vůz doopravdy je, když nefungoval na 100%, ale až na problémy s posilovačem řízení jsem byl s vozem spokojen, zvláště s celou zadní částí," sdělil Ital své dojmy z testování Autosportu.

"Během těchto testů jsme se ale s novým vozem jen seznamovali, snažili jsme se zjistit, jestli všechno funguje tak, jak má. Během příštích testů v Jerezu to ale bude úplně jiné, protože tam budeme chtít zjistit, jak na tom auto v porovnání s konkurencí skutečně je. Takže až na ten posilovač řízení byly tyto testy pro celý Team Lotus velice dobré, protože všechny ostatní systémy fungovaly bez problémů."


Trulli také přiznal, že Lotus loni nemohl ukázat celý svůj potenciál vzhledem k tomu, že vůz postavili doslova na poslední chvíli, až když jim FIA oficiálně "přiklepla" jejich místo na startu. Letos tomu ale prý bude jinak a Lotus bude chtít už od prvního závodu ukázat, že má na víc než jen na chvost startovního pole.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 6 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy