Ferrari: Ještě jsme nevyhráli!

di Montezemolo, Luca | foto: Scuderia Ferrari

Fernando Alonso a Felipe Massa získali v poslední Velké ceně první a třetí místo, tedy oba stanuli na stupních vítězů. Stáj z Maranella se teď rychle připravuje na poslední dva závody letošní sezóny – Brazílie a Abú Zabí, které rozhodnou o vítězi letošního napínavého šampionátu.

Prezident stáje Ferrari Luca di Montezemolo a šéf týmu Stefano Domenicali po návratu do Maranella hovořili se svými zaměstnanci. Zde jsou slova, která řekli: „ Zůstáváme stát nohama pevně na zemi, jelikož zatím jsme nic nevyhráli. Nyní nás čeká nejtěžší část, nesmíme na to zapomenout,“ říká Domenicali. „Během nejbližších třech týdnů musíme vykonat vše co nejlépe – spolehlivost, práci na závodní trase i práci doma, stejně jako závody. Jsou to všechno věci, na které jsme zvyklí, ale potřebujeme to zopakovat.“

„Vždy jsem upozorňoval na to, že v tomto roce rozhodne to, zda se týmům podaří udržet si pevné nervy. Tento fakt se může postarat o rozdíl a nyní  nesmíme  usnout na vavřínech. Je to to samé, jako že jsme se nenechali zlomit kritikou v nejtěžších chvílích. Nepatrné nadšení by nemělo vstoupit do našich dveří,“ dodal Stefano Domenicali.

Za prvé vám všem chci poblahopřát a zároveň  poděkovat, protože tento skvělý protiúder je vaší prací," řekl Montezemolo.  „V posledních několika závodech jsme viděli, že Ferrari fungovalo perfektně na trati i doma. S takovým  image týmu  jsem velmi spokojený. Jsme stájí kompetentních a schopných lidí, kteří hrdě reprezentují Itálii.“


„Jsem velmi rád, že Fernando opět potvrdil svou sílu a koncentraci. Neudělal žádnou chybu. Zároveň mám radost i z návratu Filipeho na pódiové umístění. Před jeho domácími závody je to skvělé a nepochybuji o tom, že ho čeká skvělý víkend,“ dodal Montezemolo.

Jsou to slova povzbuzení a obrovské motivace, která jsou závazkem celého týmu, aby i v závěru sezóny podal stoprocentní výsledek.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy