Další jednání nebudou tak snadná

Šéf týmu McLaren Mercedes ve svém prohlášení pro Autosport varoval, že další rozhovory, tentokrát zaměřené na technické změny, nebudou tak jednoduché, neboť nemají podporu u týmů.

Jednání šéfů týmů a představitelů FIA i FOCA v Heathrow 28. října byla všeobecně hodnocena jako velmi úspěšná a většina zúčastněných si od přijatých změn slibuje zvýšení přitažlivosti současné formule 1 pro diváky na straně jedné a snížení nákladů na straně druhé.
Šéf týmu McLaren Mercedes však ve svém prohlášení pro Autosport varoval, že další rozhovory, tentokrát zaměřené na technické změny, nebudou tak jednoduché, neboť nemají podporu u týmů. „Změny, které jsou navrhovány pro sezonu 2004 bude daleko složitější odsouhlasit, budeme se tomu věnovat v prosinci,“ prohlásil Ron Dennis.
Jednání se uskuteční 4. prosince 2002 a jednat by se mělo o úpravě technických předpisů pro rok 2004 Mezi tématy je také mimo jiné návrh zákazu obousměrné telemetrie, návrat k hladkým pneumatikám, tzv. slickům i požadavek na snížení přítlaku vozů.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy