Button: Korea by McLarenu měla více vyhovovat

Button, Jenson | foto: McLaren

Jenson Button po startu z pátého místa dojel ve Velké ceně Japonska čtvrtý. Přesto po závodu vypadal velmi zklamaně. Na další závod se ale už těší: v Koreji podle něj budou více konkurenceschopní.

Button byl očividně rozčarován ze své strategie - podle něj nefungovala a tým jej nechal před svou zastávkou v boxech na dráze příliš dlouho. V šampionátu na lídra Marka Webbera opět ztratil - odstup nyní činí 31 bodů.

Pokud Red Bull neudělá chybu či nebude mít obrovskou smůlu, mohou piloti McLarenu na titul zapomenout. Zdá se, že rakouská stáj se může porazit už leda sama. V Suzuce nebyla k poražení. Křídla se na jejich vozech opět prohýbala, což je známkou dominance, s níž nic nenadělá ani Ferrari tažené Alonsem.

Pilot McLarenu však doufá, že to McLarenu v Koreji půjde podstatně lépe: "Doufám, že nové díly pro Koreu nás dostanou před Red Bully, musíme však počkat, uvidíme."

Může se z McLarenu MP4-25 stát ještě tak konkurenceschopná zbraň, že by mohl McLaren vážně bojovat o titul? "Nevím. Pracujeme tak tvrdě na vývoji a nasazování spousty vylepšení, jak jen to je možné. V Koreji bychom měli být konkurenceschopní a možná i mít výhodu. Pak bychom měli být ve formě," uvádí Button na oficiálních stránkách Formule 1.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 9 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy