Kádr Lotusu se stabilizuje: Gascoyne se upsal na dalších pět let!

Gascoyne, Mike | foto: Spyker F1

Technický ředitel Mike Gascoyne podepsal s Lotusem pětiletou smlouvu. Týmu věří a v brzké budoucnosti očekává velké pokroky.

Gascoyne, který se zatím desátým týmem letošní sezóny uzavírá spojení až do roku 2015, svůj krok vysvětluje slovy: "Mým záměrem po založení týmu od píky s Tonym vždy bylo ukončit kariéru zde, takže je skvělé, když můžu formálně odsouhlasit pětiletou smlouvu.

Rád bych upřímně poděkoval Tonymu, Dinovi, Nasovi, Riadovi a celému týmu, jsem velmi vděčný všem, kteří pracují v Lotus Racing za jejich důvěru a dlouhodobé pojetí práce. Prožíváme skvělý společný začátek našeho partnerství a já se těším na pokračování toho po dalších pět a více let."


Šéf týmu Tony Fernandes rovněž neskrýval své potěšení z podepsání této smlouvy: "Mikova pětiletá smlouva je velkou zprávou pro celý tým Lotus Racing. Dokládá to, jak vážně to myslíme. Nejde jen o naše dlouhodobé úsilí, ale také o odměnu za Mikovu neuvěřitelně tvrdou práci, kterou s týmem odvedl, když nás doslova ze čtyřčlenného týmu v září 2009 povznesl až na současnou úroveň seriózního hráče F1 s velmi jasnou budoucností.

Osobně mlhu říci, že jsem si opravdu užil dobré společné spolupráce a jsem moc rád, že s Mikem budu moci pracovat ještě mnoho let."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy