Force India nastoupí v Belgii s novými výfuky a difuzorem

Sutil, Adrian | foto: Sahara Force India

Force India vyzkoušela během pátečních tréninků v Maďarsku v Sutilově voze nové výfuky. Přesto že se nevyhnuli problémům, v Belgii s nimi chtějí závodit.

Technické problémy neumožnili indickému týmu provést kompletní analýzu. Dle manažera Andyho Stevensona ve Spa již bude vše v pořádku a objeví se na obou vozech.

Force India musí zabrat, protože v posledních dvou závodech nezískala ani bod, ztratila  v šampionátu na před ní pátý Renault a na dostřel sedmi bodů se jí navíc přiblížil Williams.

"Přišli jsme na několik věcí, které musíme vylepšit, s novými výfuky však počítáme ve Spa a doufáme, že tam s nimi budeme i závodit," říká Stevenson v posledním oficiálním podcastu.


Mechanici tlačí Adriana Sutila na startovní rošt Velké ceny Maďarska

"Rychlost vývoje letos je neuvěřitelně vysoká. Zatímco z počátku roku jsme byli v našem vývoji rychlí, tak si myslím, že nás ostatní pomalu dostihli. Máme připravenu celou řadu vývojových prvků, které hodláme nasadit, což nás dostane opět před naše konkurenty, jak doufáme.

Williams s Renaultem jsou momentálně velmi silní, myslím si však, že s novým difuzorem, přes nějž budou proudit horké výfukové plyny, a několika dalšími díly, které plánujeme nasadit, budeme znovu bojovat o pátá, šestá a sedmá místa."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy