Montezemolo: Dost bylo pokrytectví!

di Montezemolo, Luca | foto: Scuderia Ferrari

Prezident Ferrari Luca di Montezemolo dal jasně najevo, že to, co jeho tým provedl v Hockenheimu, bylo z jeho pohledu v pořádku: Felipe Massa musí pochopit, že zájmy týmu mají vždy přednost.

"Jsem velmi šťastný kvůli našim fanouškům, kteří včera mohli sledovat, jak dvě Ferrari vedou od startu do cíle závodu, který ovládli. Na výsledku se podepsalo úsilí všech našich lidí, kteří se nikdy nevzdávají. Nyní v této práci musíme pokračovat, zlepšit auto, aby bylo konkurenceschopné na všech okruzích, které nás čekají," uvádí písemně ve svém prohlášení Di Montezemolo.

"Alonso s Massou odvedli velmi dobrou práci, o víkendu do toho dali vše. Polemika mě nezajímá. Jednoduše znovu potvrdím to, čeho jsem se vždy zastával a čeho jsou si naši piloti dobře vědomi a čeho se musí držet: pokud chce někdo závodit za Ferrari, pak zájmy týmu musí upřednostnit před individuálními.


Stupně vítězů po Velké ceně Německa

V každém případě k těmto věcem dochází od dob Nuvolariho a já sám jsem je zažíval, když jsem byl sportovním ředitelem v dobách Nikiho Laudy a nejen tehdy. Dost bylo tedy pokrytectví, i když si dokáži dobře představit, že někteří lidé by rádi viděli naše piloty, jak se vzájemně vyřadí, není to ale nic pro mě či naše fanoušky!"

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 18 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy