Hádka uvnitř Red Bullu nám může pomoct

Button, Jenson | foto: McLaren

Pilot McLarenu Jenson Button prohlásil, že třenice, která vznikla uvnitř Red Bullu po vzájemné kolizi jejich vozů během Velké ceny Turecka, jim letos ještě může pomoct.

Po Turecku ani jeden z pilotů nebyl ochoten uznat svou chybu. Většina bývalých pilotů dávala větší vinu Sebastianu Vettelovi, zatímco tým v prvotních reakcích odsoudil Marka Webbera, jenž nakonec dojel v závodě třetí. Na obličejích obou pilotů bylo vidět, jak jsou naštvaní - což dal Vettel ostatně najevo i výmluvným gestem na adresu svého australského kolegy krouživými pohyby kolem spánku bezprostředně po havárii.

"Netuším, jak se to mezi nimi bude vyvíjet," popisuje situaci mezi piloty rakouské stáje Button, "jestli si dají pusu a urovnají to před dalším závodem v Kanadě. Pokud ne, bude to znamenat, že mezi sebou nebudou sdílet tolik informací. Možná, nevím jak to u nich funguje.


Snadno čitelné emoce z obličejů jezdeckého dua Red Bullu v Turecku

Když se s někým takto nepohodnete a máte setkání, trochu se přestáváte soustředit na podstatné věci a můžete si myslet, že ze všeho nejdůležitější je porazit svého týmového kolegu. To může opravdu ničit vaši výkonnost. Ale než dorazí do Kanady, už to mezi nimi může být v pořádku. Já doufám, že ne," dodává s lehkým úsměvem Button.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy