Jezdci McLarenu čekají na skutečnou formu Red Bullu

gp austrálie | foto: McLaren

I přes velmi pěkné výkony obou pilotů McLarenu v dnešních trénincích (oba ovládli), zůstávají Button s Hamiltonem opatrní a očekávají, kdy Red Bull ukáže svůj potenciál naplno. Oba označili Red Bull za hlavního kandidáta na pole position v zítřejší kvalifikaci.

Hamilton vedl duo McLarenů v ranním tréninku, odpoledne převzal otěže Button, to už ale Webber ztrácel pod 0,1s! Australana ale na konci tréninku zastavila letošní Achillova pata Red Bullu, spolehlivost.

„Auto se na tomto okruhu chová opravdu dobře. Ještě jsou ale určité oblasti, ve kterých nejsme natolik silní jako Red Bull. Jejich vozy budou v zítřejší kvalifikaci opět udávat tempo. Já jen doufám, že jsme blíže, než-li tomu bylo v minulých dvou závodech. Nesmíme zapomínat ale ani na Ferrari, to zde bude také velmi rychlé,“ předpovídá Jenson.



„Myslím, že zítra uvidíme bojovat čtyři silné týmy, ke kterým se přidá snad i Renault, takže zítřejší souboj s časem rozhodně nebude nudný,“
pokračuje úřadující mistr světa. Názor svého kolegy podporuje i Lewis: „Není vůbec pochyb o tom, že v zítřejší kvalifikaci Red Bully opět najdou ještě nějakou extra rychlost. Zatím to dokázali ve všech odjetých kvalifikacích.“



„Pro tento závod jsme na voze neudělali zas tak mnoho změn, ale i přesto jsme tento víkend dostali šanci. Myslím, že bychom snad mohli být schopni se Red Bullu postavit a pokusit se s nimi bojovat,“ zakončuje bojovou náladu McLarenu mistr světa z roku 2008.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy