Co nového veze do Turecka Force India?

gp bahrajnu | foto: Sahara Force India

Několik nových dílů se objeví tento víkend na vozech Adriana Sutila a Vitantonia Liuzziho. Force India chce znovu zabodovat s oběma vozy - po Monaku by takto ráda dojížděla už pravidelně.

"V Turecku budeme mít pár nových dílů, které chceme otestovat a pak nasadit do závodu - včetně upraveného předního křídla a zrcátek, u nichž chceme optimalizovat jejich uchycení poté, co jsme jej v Číně změnili," prozrazuje Adrian Sutil.

"V předchozích závodech jsme viděli, že top týmy již nejdou cestou velkých úprav, ale své vozy neustále drobně vylepšují, proto je tak důležité držet s nimi toto tempo. Ohledně nadcházejícího závodu jsem velmi pozitivně naladěný," dodává německý pilot.


Jak se měnila pozice zrcátek na voze VJM03

Liuzzi hovoří o cílech pro Turecko: "Naším cílem je dostat se do poslední části kvalifikace a pak získat bod. Z hlediska týmu potřebujeme dojet do cíle s oběma vozy. To jsme si zasloužili již před Monakem, z nějakých důvodů se to ale nepodařilo, takže se potřebujeme zlepšit a dojet mezi nejlepšími desíti, abychom dostihli Renault."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy