Red Bull řádil s formulí v písku na pláži + foto

gp bahrajnu | foto: Red Bull Racing

Red Bull s monopostem Formule 1 umí udělat pořádnou show! V zimě jej proháněl po ledě na zamrzlém jezeře v Kanadě, tentokrát se přesunul do slunného Karibiku, kde byl sníh a led nahrazen pískem a mořem. A v historii je to poprvé, co někdo vytáhl formuli na pláž a projel se naplno po pláži!

Za volant monopostu Red Bull během uplynulého víkendu usedl pilot dceřiné stáje Toro Rosso Jaime Alguersuari. Španěl nadchl v hlavním městě Dominikánské republiky 200 tisíc fanoušků, kteří lemovali ulice Santa Dominnga a pláže Juanillo-Cap Cana, kde se Španěl řítit pískem rychlostí přes 180 km/hod.

"Je to úžasné být v Dominikánské Republice. Jsem velmi šťastný, že jsem tyto chvíle mohl sdílet s tím nejlepším publikem. Užil jsem si každou minutu na trati," uvedl po spektakulární show Alguersuari.

"Jsem velmi šťastný a vzrušený. Rád bych poděkoval týmu Red Bullu za to, že mi pomohl naplnit tuto výzvu," dodává španělský pilot.

V rámci akce "Red Bull Formula Santo Domingo" se krom monopostu F1 představily také vozy Porsche, motokáry i speciály pro driftování.


"Hrome, vlna!"


A na závěr Jaime, který si odstavil káru u pouličního krámku: "Že bych si na cestu koupil ještě hot-dog?"

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 8 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy