Zamíří Massa do Red Bullu?

Massa, Felipe | foto: Scuderia Ferrari

Předmětem informací o formuli 1 nejsou jen technické novinky a samotné závody, velkou část zaujímají také spekulace o možných přestupech a personálních změnách týmů. Intenzivně zmiňovanou možností je aktuálně přestup Kubicy do Ferrari. Přebytečným by se stal Felipe Massa.

Údajná opce na služby Roberta Kubicy do 15. června letošního roku dává tušit, že u Ferrari nejsou s aktuální výkonností brazilského pilota až tak spokojeni, navíc jeho manažer Todt ml. už nemá výhodu svého otce v pozici šéfa týmu.

„Určitě bych rád zůstal ve Ferrari i nadále. Věřím, že jsem jeho pevnou součástí a co lidé říkají mne až tak nezajímá. Ve světě F1 se objevují novinky co týden. Plně se soustředím na svou práci,“ uvedl Massa k možnosti, že by se stal v rudém týmu přebytečným.

Nově se objevila informace, že v případě odchodu zamíří do aktuálně stále silnější stáje Red Bull, kde by jeho zkušenosti z Ferrari mohli využít. V případě rakouské stáje se hovoří o konci kariéry Marka Webbera, neboť Vettel je jeho středobodem.

„Pokud skončím, přál bych si, aby tomu bylo na vysoké úrovni. Mám výbornou formu, věřím, že mám stále co předvést a budu tu ještě několik let,“ prohlásil ale Australan.

Spekulace se zřejmě nezakládá na hodnotných základech, neboť ještě nedávno se hovořilo o tom, že Red Bull má přivést zpět exšampiona Kimiho Räikkönena.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy