McLaren nemá rychlost na vítězství!

McLaren | foto: McLaren

Šéf týmu McLaren, Martin Whitmarsh, připouští, že se rychlost jeho vozů nejeví jako dostatečná na zisk vítězství v pouštním závodu v Bahrajnu na okruhu v Sakhiru.

O výkonnosti vozu MP4/25 vypovídá i to, že současný mistr světa, Jenson Button, dokázal vůz dostat pouze na 8. místo a jeho předchůdce na trůnu mistra světa, Lewis Hamilton, je 4. Nicméně oba ztrácí více než 1 vteřinu na muže, který se zítra postaví na pole position, na Sebastiena Vettela na Red Bullu.

„Musíme zůstat realisté. Když vycházím z toho, co jsme dnes na trati předvedli, tak musím přiznat, že nejsme dostatečně rychlí na to, abychom zde dokázali získat vítězství. To ale neznamená, že se o to přestaneme snažit. Ale jak jsem řekl, v týmu je spíš realistická nálada,“ prohlásil Whitmarsh.

„Dnes jsme cítili, že jsem našim pilotům nedali to nejlepší auto, jaké jsme mohli. Uvidíme, co s tím uděláme jako tým. Zdá se, že nám zde schází přítlak, zvláště pak ve středním sektoru. Musíme to zkontrolovat v továrně. Nemyslím si, že nás zítra čeká nějaké velké překvapení, ale uvidíme, jak na tom budeme,“ uzavírá boss McLarenu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy