Campos by měl vyjasnit svůj skutečný stav nejpozději ve čtvrtek

Senna, Bruno | foto: Honda Racing F1

Nad novým týmem Campos se vznáší spousta otazníků. Zatím potvrdili pouze jednoho jezdce - Bruna Sennu. Nepředstavili vůz pro letošní sezónu, ba co víc, jejich samotná účast v šampionátu je zpochybňována. Zdroj zevnitř týmu dnes prozradil německým novinářům, že do čtyřiadvaceti hodin se vše definitivně vyjasní.

Spekuluje se, že tým se opožďuje se splátkami výrobci šasi, společnosti Dallara. Horečnatě proto hledá dalšího investora. „Nového investora oznámíme do 24 hodin,“ prohlásil dnes již zmiňovaný zdroj z týmu.

Nesnáze nováčka na startovním roštu jsou úrodnou půdu pro nejrůznější domněnky. Hovořilo se o prodeji podílu Adriana Campose jeho společníkovi Josemu Ramonovi Carabantemu. Jako nový investor byl také často zmiňován Tony Texeira. Tomu se však zhroutila série A1 GP a nezdá se, že by byl vhodným kandidátem pro zaštítění týmu. Nejčerstvější dedukcí médií je možné spojení Camposu a USF1. Americký tým čelí podobným potížím jako Campos Meta a jejich sloučení v tomto světle vypadá ze všech nepodložených zpráv nejpravděpodobněji.

Důležité je nezapomínat, že ze zákrytu si brousí zuby na místo ve formuli jedna Stefan GP. Tato stáj patří srbskému příteli Bernieho Ecclestona Zoranu Stefanoviči. O svém startu do sezóny 2010 Stefanovič podle všeho nepochybuje, ačkoli do jejího začátku zbývá méně než měsíc. Velká cena Bahrajnu se pojede na okruhu Sakhir 14.března.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy