Nastoupí za Campos dvě velká jména?

Piquet jr., Nelson | foto: Lotus F1 Team

Bývalý jezdec Renaultu, Nelson Piquet, by si dokázal představit, že by v příštím roce nastupoval po boku svého krajana, Bruna Senny, ve druhém voze Camposu.

Skoro měsíc po skončení sezony má stále zálusk na druhé místo u Camposu hodně pilotů. Jedním z nich je i Piquet, který v létě opustil tým Renault, a teď by se rád vrátil na startovní rošt. Mladý Brazilec by rád získal místo v Camposu po boku svého krajana a nováčka, Bruna Senny.

„Tuto možnost plně podporuji. Pro Brazilce i brazilské sponzory by to bylo prostě fantastické. Záleží to ale na týmu a na jejich marketingovém oddělení. Vím, že by rádi získali nějakého španělského jezdce,“ prohlásil Piquet mladší.

„Pro tým by ale také bylo velmi zajímavé, kdyby měl ve svých vozech dvě velká brazilská jména,“ podporuje snahu svého syna otec, Piquet starší. Nelson Piquet získal titul, podobně tak jako Senna, dvě takto zvučná jména by se týmu určitě líbila.

Jen se jmény se ale pravděpodobně Campos nespokojí: „Mají finanční problémy, a tak se bude brát ohled i na případný přínos peněz od jezdce. Rozhovory však vedeme. Nemám ale žádného sponzora, na tom to může skončit,“ zakončil Piquet.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy