Haug: Jezdecké složení Mercedesu překvapí!

Haug - Raikkonen - Dennis | foto: Hoch Zwei

Po převzetí stáje BrawnGP Mercedesem média stále dumají nad tím, kdo se stane druhým pilotem po boku Nica Rosberga, který bude oficiálně potvrzen dnes v poledne. Svou trochou do mlýna přispěl nyní i Norbert Haug.

K dotazu na možný návrat 41letého Michaela Schumachera šéf Mercedesu uvedl: "Nechte se překvapit. Jsem přesvědčen, že se vám naše volba bude líbit."

Zcela vyloučit návrat bývalého sedminásobného mistra světa z Německa odmítl: "V tomto odvětví sportu se bude vždy spekulovat, obzvlášť když nejsou všechna místa obsazena. A lidé budou mít vždy své vysněné představy, což není nic špatného. To, zda se naplní, je ovšem věc jiná."

Haug se snažil v odpovědích být záhadný a nekonkrétní. Na dotazu, zda můžeme očekávat u Mercedesu německý supertým, odpověděl: "Zdá se, že víte více než já. Ale při vší úctě - podle mě to tak nebude. S piloty, s nimiž jednáme, jsme se dohodli na tom, že související informace budeme považovat za důvěrné."

Vrátí se tedy Schumacher? Podle Eddieho Jordana, který upozorňoval na jeho jednání s Mercedesem v Abú Zabí, ano. Bernie Ecclestone naopak tvrdí, že o ničem neví a že o tom velmi pochybuje. I mluvčí bývalého závodníka Sabina Kehmová jakákoliv jednání o návratu popírá: "O ničem takovém nejednáme." Tak a teď si vyberte.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy