Senna věří, že do týmu Campos přivede sponzory

Senna, Bruno | foto: Honda Racing F1

Brazilec Bruno Senna, synovec zesnulého trojnásobného mistra světa Ayrtona Senny, bude příští rok debutovat v F1 v barvách nového týmu Campos a věří, že do španělské stáje přivede sponzory.

"Nebudu dostávat plat, ale mohu mít osobní sponzory," řekl šestadvacetiletý Brazilec, který s týmem Campos uzavřel smlouvu na dva roky. "Jsem zde, protože Adrianu Camposovi bezvýhradně věřím. Jednal jsem se všemi týmy s výjimkou Ferrari a téměř všechny požadovaly, abych s sebou přinesl pět milionů eur. Nakonec jsem se dohodl se stájí Campos, protože oni mi důvěřují a také si myslí, že moje jméno jim pomůže získat sponzory," vysvětlil Senna.

Jméno Sennova budoucího stájového kolegy zatím není známé. Tým by si přál zkušeného Španěla Pedra de la Rosu, ten ale zatím dává přednost jisté pozici testovacího pilota stáje McLaren, a navíc by prý jako Španěl obtížně sháněl movité sponzory. Dalšími možnostmi jsou podle prezidenta týmu Jose Ramona Carabanteho Venezuelan Pastor Maldonado nebo Vitalij Petrov z Ruska.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy