Toro Rosso si ze závěrečného závodu odváží alespoň bod

Buemi, Sebastien | foto: Red Bull Racing

TORO ROSSO – REVIEW; Toro Rosso v závěru sezóny začalo postupovat směrem dopředu a potvrzuje to získání bodů už v druhém závodě za sebou. Ne příliš povedou sezónu se tak alespoň tomuto týmu povedlo dobře zakončit. Buemi zajel dokonce druhé nejrychlejší kolo závodu.

Sebastien Buemi, 8.
Brali jsme dnes body, stejně jako v Brazílii, takže je to příjemný způsob jakým jsme zakončili sezónu. Celý tým odvedl poslední čtyři závody skvělou práci a tak se těším na příští rok. Na začátku jsem měl problémy držet se Rosberga, ale postupem závodu jsem víc a víc zrychloval. Ztratil jsem trochu času za Nakajimou, ale celkově si myslím, že jsem předvedl to nejlepší, co jsem mohl. Můj souboj s Robertem byl fér, protože si myslím, že jsem mu tam nechal dostatek prostoru.

Jaime Alguersuari, nedokončil (převodovka)
Můj start nebyl špatný, ale neměl jsem v prvním kole dostatek prostoru a udělal chybu v zatáčce číslo 19, ztratil záď vozu a najel do trávy, což mě stálo několik míst. Později jsem musel zastavit kvůli problémům s převodovkou. Tam došlo k nedorozumění, když jsem zajel k mechanikům Red Bull Racing, když jsem neviděl čekat na mě tým. Proto jsem musel zpátky na trať, objet to a převodovka se zničila.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy