BMW zřejmě lituje konce sezony

Kubica, Robert | foto: BMW Motorsport

BMW SAUBER - REVIEW; Tým z Hinwillu má za sebou rozpačitou sezonu, kterou se snaží alespoň trochu zachránit v posledních závodech. Oba jezdci jsou znovu v první desítce. Zisk bodů je reálním cílem obou pilotů.

Robert Kubica, 7.
Naneštěstí jsem včera přišel o druhý volný trénink. Neměl jsem proto žádné zkušenosti s podmínkami na trati právě v čase dnešní kvalifikace. Byly zcela odlišné v porovnání s ranním tréninkem. Nižší teploty mají dost velký dopad na vyvážení našeho vozu. Nakonec jsem se kvalifikoval na sedmém místě, což je celkem dobrý výsledek. Jsem optimista, zítra můžeme bojovat o body.

Nick Heidfeld, 8.
Myslím, že má osmá příčka je v pořádku. V mém posledním kole jsem měl malé možnosti na zlepšení, dojel jsem Marka Webbera. Není ale jisté, že bych se zlepšil, kdybych za ním neuvízl. Když se podívám na množství paliva v mé nádrži, jsem s pozicí spokojen, i když množství paliva u ostatních jezdců mohu jen odhadovat. Pneumatiky tady fungují dobře, což by se mohlo vyplatit v delších stintech. Světlo ze zapadajícího slunce bylo dnes trochu jasnější než včera, okruh je ale stavěn tak, že to vadí jenom v jedné zatáčce, která je ale stejně přehledná. Doufám, že v zítřejším závodě budeme bodovat oběma vozy.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy