Sutil a Trulli? Obviňují jeden druhého

Sutil, Adrian | foto: Sahara Force India

Kolize Jarna Trulliho a Adriana Sutila patřila mezi nejzajímavější událostí dnešního závodu. Incident, který se odehrál již v prvním kole, znamenal stop pro oba jezdce. Celou událost budou rozebírat i závodní komisaři. Oba jezdci ale mají jasno, chybu udělal ten druhý.

Okamžitě po nehodě se italský jezdec pustil do svého německého kolegy, kterého označil za viníka nehody. Adrian Sutil měl ale na situaci jiný pohled, oba jezdci si pak své názory vyměňovali i na cestě za stewardy.

Jarno Trulli:

"Chtěl jsem Sutila předjet, protože jsem byl mnohem rychlejší, on mě ale vytlačil až na trávu. Ztratil jsem kontrolu nad vozem a narazil do zdi. Byl to záměr, navíc hodně nebezpečný. Řekl jsem Alonsovi, že tenhle chlap je blázen. To samé řeknu i komisařům."


Adrian Sutil:

"Dostal jsem úder do zadní části. Byl jsem ve své stopě a neudělal nic špatně. Jeho manévr byl nebezpečný. Nevím, co má za problém. Určitě pojedeme za stewardy, jsem rád, že budu mít možnost promluvit s ním normálně. Jeho reakce po nehodě byla totiž na skutečně nízké úrovni."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 4 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy