Barrichello touží po domácím vítězství

I když Rubens Barrichello jezdil dlouhé roky pro Ferrari, nikdy se mu na domácí půdě nepodařilo vyhrát. Reálnou šanci na vítězství neměl od roku 2004, tento víkend jí mít však bude.

Ironické je, že i když se Rubens Barrichello o vítězství již tolikrát pokoušel, tak prvním Brazilcem, který dokázal vyhrát domácí závod od dob Ayrtona Senny, byl v roce 2006 Felipe Massa. V letošním ročníku musí Rubens dojet minimálně čtvrtý a jeho týmový kolega by nesměl bodovat, aby si udržel šanci na titul.

„Do Brazílie to byla od začátku sezony dlouhá cesta, cítím určitý tlak, ale snažím se s tím vyjít a otočit to v pozitivní energii, kterou budu moci využít ve svůj prospěch,“ řekl Rubens v S?o Paulu ve čtvrtek.

„Cítím se zde výborně, je to velmi pěkné. Děkuji Bohu za to auto, které mám, za vítězství, kterých jsem dosáhl a za možnou šanci na vítězství v Brazílii. Je to něco, o čem jsem snil již hodně dlouho, takže doufám, že auto bude mít takový výkon, jaký bychom si přáli.“

„Ve druhé části sezony bylo trošku těžší prosadit se, specielně Red Bull a ještě některé týmy udělaly velký krok kupředu. Doufám, že do toho budu moci dát vše, abych získal vítězství,“ říká Rubens Barrichello.

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy