Sutil doplatil na kolizi

Force India | foto: Sahara Force India

FORCE INDIA - REVIEW; Po dobré kvalifikaci přišel v podání Adriana Sutila spackaný závod. Kolize s Heikkim Kovalainenem ho připravila o boj o mistrovské body.

Adrian Sutil, 13.
Japonský závod mi přinesl pouze zklamání. Start jsem měl v pořádku, dokázal jsem si pohlídat svou pozici. Pak jsem ale klesl na deváté místo a uvízl za Kovalainenem. Dokázal jsem ho předjet v šikaně, on to ale pak střihl přes zatáčku, já se roztočil do hodin a ztratil hodně času. To byl zároveň můj konec v závodě. Když se stane něco podobné, je to samozřejmě vždy zklamání. Dnes se nám mohlo dařit, doufal jsem v zisk několik bodů. Teď se musíme soustředit na Brazílii, Suzuce se dost podobá a tady jsme byli celkem konkurenceschopní.

Vitantonio Liuzzi, 14.
Celkově si myslím, že to nebyl špatný závod. Když startujete ze zadní části startovního pole, je vždy těžké dojet na bodovaných pozicích. Ukázali jsme ale silný výkon, nikdy jsem to nevzdal. Mohl jsem svádět zajímavé souboje s Alonsem, williamsy a taky s jedním vozem Toro Rosso, týmu patří dík za velkou snahu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy