Tým BMW Sauber opouští kvalifikaci se smíšenými pocity

GP Belgie | foto: BMW Motorsport

BMW SAUBER – REVIEW; Zatímco Nick Heidfeld může být s kvalificí relativně spokojen, musí si ještě počkat na rozhodnutí komisařů, jeho týmovému kolegovi se v Q2 nepodařilo odjet jediné rychlé kolo. Pro tým začal víkend špatně už ve čtvrtek, kdy jim při přepravě spadly motory z kamionu a to jich rozhodně nemají na rozdávání.

Nick Heidfeld, 6.
Jsem opravdu spokojený se svým kvalifikačním výkonem. Zajel jsem v Q3 opravdu dobré kolo. Nebyl jsem příliš optimistický, protože při tréninku jsem trochu zápasil s nastavením pro kvalifikaci a musel jsem přijmout nějaké kompromisy. V druhé části jsem uviděl žluté vlajky a okamžitě sundal nohu z plynu a zvedl ruku na znamení, že jsem snížil rychlost. Byl jsem o několik desetin pomalejší. Evidentně to byla velmi zajímavá kvalifikace. Nikdy předtím jsem neviděl tolik nehod a doufám, že je Timo v pořádku.

Robert Kubica, 13.
Moje kvalifikace byla naprostým zklamáním. Všechny mé letmé pokusy v druhé části zničily červené nebo žluté vlajky. Během celých patnácti minut jsme nebyli schopni udělat jedno rychlé kvalifikační kolo. Start z třináctého místa rozhodně není ideální. Suzuka je fantastická trať, ale předjíždění zde není lehké. Je to tak, jak to je. Doufám, že je Timo v pořádku. Přeji mu vše nejlepší.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy