Renault: Uškodily nám žluté vlajky

Alonso, Fernando | foto: Lotus F1 Team

RENAULT - REVIEW; Po úspěšné GP Singapury přišla rána pro všechny fanoušky Renaultu. Místo boje o pódium jsou jezdci stále Renault nuceni doufat v možnost získání nějakých bodů. Za špatným výsledkem Alonsa v kvalifikaci, prý můžou žluté vlajky v závěru a jejich ignorace piloty Brawnu.

Fernando Alonso, 12.
Byla to velice zvláštní kvalifikace. Podmínky na trati byly docela dobré a všichni mohli jet naplno. Přišlo však mnoho incidentů a nejvážnější v podání Tima Glocka. Jsem rád, že je v pořádku. Škoda, že jsme nepostoupil do Q3, znemožnili nám to žluté vlajky v závěru Q2. Byl jsem předvolán před komisaře, protože jsem se zlepšil v druhém sektoru pod žlutými vlajkamy. Vysvětlil jsem jim, že za čtrnáctou zatáčkou jsem nic moc neviděl, jen prach po Buemiho výletě z trati. Potom jsem viděl křídlo uprostřed tratě, vyhnul jsem se mu a uviděl žluté vlajky. Okamžitě jsem zpomalil a pomalu zajel do boxů. Doufám, že v závodě si svou pozici vylepšíme a budeme moci bodovat.

Romain Grosjean, 18.
Po včerejším děti jsme měli jenom hodinku tréninku, abychom se připravili na kvalifikaci. S tratí jsem se ještě stále moc neseznámil a tomu odpovídá i výsledek. Uvidíme jakou zvolíme do zítřejšího závodu strategii, abychom mohli předvést co nejlepší výsledek.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy