Po mizérii v Belgii a Itálii Rosberg září

Rosberg, Nico | foto: Williams F1 Team

WILLIAMS - REVIEW; Se třetí pozicí na startu je Nico Rosberg opravdu spokojený. Po špatných výkonech v Belgii a Itálii je Williams snad zase konkurenceschopným. Nakajima si neporadil s gumami a zůstal těsně za postupovým desátým místem.

Nico Rosberg, 3.
Dnes to byl skutečně skvělý den. Začátek víkendu byl docela obtížný, ale naši inženýři odvedli skvělou práci. Udělali jsme několik velkých změn na nastavení a pomohlo nám to, získali jsme potřebnou rychlost. Nebyli jsme si však jistí postupem do Q3, v Q2 jsem se opravdu hodně snažil a zajel jsem perfektní kolo, v rozhodující části se mi pak podařilo ještě lepší. Po Spa a Monze jsme se vrátili zpět k autu, které jsme používali předtím. Udělali jsme rychle nějaké úpravy a ovládá se zase pohodlně. Jsem rád, že jsme udělali další krok k pódiovým umístěním a třeba budeme brzy bojovat i o vítězství.

Kazuki Nakajima, 11.
Je frustrující být jedenáctý, velmi těsně mi uteklo Top10. Vůz má potenciál, ale nešlo mi rychle zahřát gumy. Kdybych si v tom vedl lépe, nemusel bych se na většině míst okruhu trápit. Myslím si však, že i tak mám zítra šanci bodovat.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy